Automate your Marketing
with Womplify




 
leez's FotoPage

By: leez balezza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Mar-2011 21:00 Email | Share | | Bookmark
Bandung Part 2

Entry tergendala dah berapa lama. Kita sambung lagi yer....

Dah namanya Bandung kan harus la bersoping sajer...



Yang ni memang wajib beli kat sana


Yang ni pun toksah cakap la...memang rambang mata jadinya


Macam-macam jenis, corak, warna ada ha...sedia duit jer la...


Toto pun ada


Ni nak bagi surviniour untuk kawan-kawan pun boleh


Wat checklist tu...


Mau tak rambang mata cenggini????


Kita berhenti rehat jap yer...


Boleh pilih nak bersila or duduk dikerusi. Kitorang ni lebih prefer bersila. Kata orang Melayu kan...


Antara menu


Sambal dia memang TERBAIK!! kitorang leh ratah camtu jer ngan ulam. Pedas tapi SEDAP





Diantara makanan yang kami order. Sudah kelupaan nama menunya. Harap dimaafi ya


Sambung lagi shoping


Dan lagi.....


Pas shoping kami dibawa kesebuah bukit dimana kami dapat melihat pemandangan bandung pada waktu malam. Sangat sejuk berada ditempat itu. Best sangat...

Ok nampaknya samapai disini dulu. Nanti kita sambung lagi yer...Da....


Thursday, 24-Mar-2011 06:20 Email | Share | | Bookmark
Saya Kembali

 
Assalam kawan-kawan....fuhhhhhh lama giler tak buka FP ni. Alhamdulillah dah kembali mengingati p/w FP ni. Insya Allah saya akan kembali aktif dengan gambar-gambar yang sememangnya banyak. Saya pulak nak tutup FP ni. Ramai kenalan bermula dari sini. So nantikan yer kawan-kawan




Letak gambar tuan tanah dulu yer...


Thursday, 22-Oct-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
WEDDING ROS

OK kita bagi laluan untuk majlis kenduri dulu yer... Untuk entry bandung kita stop dulu. Akan disambung part by part yer....



AKAD NIKAH















BERINAI























REWANG














BERSANDING















BERTANDANG



















Wednesday, 21-Oct-2009 12:37 Email | Share | | Bookmark
#B.A.N.D.U.N.G# [Part 1]

Trip ke Bandung ni sebenarnya dah lama. Bulan Ogos aritu. Nk wat camne kan...Mmg sengaja dilewatkan hahahaha (pujuk diri sendiri sebab xde kamera). Layan je la yer...Pic pun malas nk edit copy paste je dr Ju. Akak minta izin yer Ju tepek kat FP akak yg dh lama kosong ni.


Masa tu tgh hangat ngan H1N1 tapi kitorang pedulik hapa dh bos suh pegi. Thanks to our bos Pn. Hjh Fauziah...Kitorang ni trip yg terakhir. Sblm ni dh ada 2 trip yg pergi.




































Monday, 19-Oct-2009 09:46 Email | Share | | Bookmark
OH UNISEL LIBRARY

Sori agak2 lewat sgt nk update. Mcm2 nk kena settle. Sejak Kamera xde ni lagi la ssh nk update. Nk kena minta belas ihsan dr kwn2...

Ok ni sekitar OH office leez. Ni pun x dpt tggu sampai hbs coz kena balik umah rewang plak...



Kek yg sgt2 sedap dr k.Meen. Walaupun aku x sempat nk rasa






Our boss...


Blh lagi senyum2 time makan...


Apasal la muka aku buruk benor ni!


My boss...


Tahun ni gmbr aku xde

~pic credit to ju~




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net